Klussen

Klussen in uw woonkamer

Vloeren, wanden, kozijnen, ramen, deuren

ramenHeeft u plannen om uw woonkamer eens flink aan te pakken? Wilt u uitbouwen, de vloer of plafond vervangen, een schuifpui plaatsen naar de tuin, een open keuken, een wand verplaatsen of bijvoorbeeld een muur doorbreken? SA Arnhem is uw partner voor deze en vele andere klussen.

Wanneer u kiest voor Klussenbedrijf SA Arnhem dan haalt u een specialist en allround vakman in huis.

woonkamer

(Ver)plaatsen van wanden

Klussenbedrijf SA Arnhem helpt u graag bij het (ver)plaatsen of juist doorbreken van de wanden in uw woonkamer. Zo krijgt uw woonkamer precies de indeling die u wilt. Wij kunnen de hele nieuwe wand voor u bouwen: als houtskelet bekleed met gipslaten of met gelijmde binnenmuurblokken.


Isolatie en vloerverwarming

Een verbouwing is een goed moment om ook te kijken naar de mogelijkheden voor besparing op uw energierekening. U kunt bijvoorbeeld gelijk vloerverwarming en/of vloerisolatie aanbrengen bij de verbouwing van uw woonkamer. Met de juiste kozijnen en isolatieglas voorkomt u koude luchtstromen en tocht. Niet alleen bespaart u op uw energierekening, u verhoogt ook uw wooncomfort en de waarde van uw huis. En vergeet ook de geluidsisolatie niet. Dat is zeker belangrijk bij verdiepingsvloeren en tussenwanden om geluidsoverlast te voorkomen.


Een schuifpui doet wonderen

Een schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Door het plaatsen van een schuifpui brengt u meer licht en een gevoel van ruimte in uw woonkamer. Hiermee betrekt u ook uw tuin directer bij uw woonkamer.


Elektra: Verlichting, stopcontact, inbouwspots

Klussenbedrijf SA-Arnhem verzorgt voor u ook al het elektrische installatiewerk in uw woonkamer, zoals verlichting, stopcontacten, (dimbare) inbouwspots in het plafond of de elektrische aansluiting van uw apparaten.


Ramen, kozijnen en deuren

Het plaatsen of vervangen van een kozijn, raam en/of deur is een klus die regelmatig voorkomt. Klussenbedrijf SA Arnhem doet dit graag voor u.


Overige klussen

Staat uw klus hier niet genoemd? Geen probleem! U kunt Klussenbedrijf SA Arnhem inschakelen bij praktisch alle voorkomende klussen in de woonkamer.


Woonkamer renoveren?

Vraag een prijsopgave


    Of bel 06 44185777

    Gerelateerde Klussen

    Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen