Klussen

Renovatie en verbouw

Badkamers, keukens, uitbouw en meer

renovatieAnders dan bij nieuwbouw is bij renovatie een goed inzicht in de bestaande situatie heel belangrijk. Vakmanschap en veel ervaring zijn hier dan ook een eerste vereiste. Bij SA Arnhem heeft u de zekerheid van een klussenbedrijf met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid.

Wanneer u kiest voor Klussenbedrijf SA Arnhem dan haalt u zowel een specialist als een allround vakman in huis.

Badkamer renovatie

Als u uw woning wilt verbeteren en uw badkamer en/of sanitair wilt vernieuwen kunt u een beroep doen op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Klussenbedrijf SA-Arnhem.  Wij zijn specialist op het gebied van badkamer renovatie.
Lees meer over Badkamer renovatie


Keuken renovatie

Wanneer uw keuken wilt moderniseren kies dan voor de daadkracht en de expertise van Klussenbedrijf SA Arnhem. U kunt bij ons terecht voor een complete keukenrenovatie.
Lees meer over Keuken renovatie


Woonkamer renoveren

Heeft u plannen om uw woonkamer eens flink aan te pakken? Wilt u uitbouwen,  de vloer of plafond vervangen, een schuifpui naar de tuin, een open keuken, een wand verplaatsen of bijvoorbeeld een muur doorbreken? SA Arnhem is uw partner voor deze en vele andere klussen.
Lees meer over Woonkamer renoveren


Slaapkamer renovatie

Klussen in de slaapkamer kan veel verschillende zaken omvatten: bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam of dakkapel, vloerverwarming, ventilatie, brandalarm, (sfeer)verlichting of een inbouwkast op maat.
Lees meer over Slaapkamer renovatie


Renovatie van Garage, Kelder of Zolder

Ook voor een grondige aanpak van uw garage, kelder of zolder bent u bij Klussenbedrijf SA-Arnhem aan het juiste adres.
Lees meer over renovatie van garage, kelder of zolder


Vraag een prijsopgave


    Of bel 06 44185777

    Gerelateerde Klussen

    Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen