Klussen

Uw keuken renoveren

Advies, voorbereiding, installatie, montage

keukenDe keuken is een centraal en integraal onderdeel van uw huis. Het vernieuwen van een te krappe of gedateerde keuken kan daarom veel voldoening geven. Een moderne keuken maakt niet alleen het bereiden van uw maaltijden makkelijker, het gaat vooral ook om de beleving: het is gewoon leuker om in een goed ontworpen efficiënte keuken te koken en te bakken.

Kies voor Klussenbedrijf SA Arnhem, dan haalt u een ervaren vakman in huis.

keuken

Keuken renovatie

Keuken renovatie brengt vaak meer met zich mee dan alleen de aanschaf en montage van nieuwe keukenonderdelen en de installatie van moderne apparatuur. Misschien wilt u een wand verplaatsen, een kozijn, deur of raam vervangen, staat een radiator in de weg of wilt u nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Als allround klussenbedrijf bent u bij SA-Arnhem aan het juiste adres.  Wij staan voor u klaar bij alleen het vervangen een kraan of werkblad tot een complete keuken renovatie.


Installatiewerk

Klussenbedrijf SA-Arnhem voert graag het voorbereidende installatiewerk voor u uit, zoals:

 • Het aanleggen of verplaatsen van de warm- en koud watertoevoer bij de gootsteen en koud water bij de vaatwasser.
 • De afvoerleiding van gootsteen en vaatwasser plaatsen of verleggen
 • Gasleiding plaatsen of verleggen
 • Elektra plaatsen of verleggen (nodig voor vaatwasser, koelkast, (eventueel) elektrische kookplaat , magnetron, koffiezetapparaat, theekoker, juicer, broodtoaster etc.
 • Aanpassing van groepen in meterkast indien er niet voldoende zijn of als ze herverdeelt moeten worden.
 • Verlichting (zoals inbouwspots)
 • Aanbrengen van ventilatiekanaal ten behoeve van de afzuigkap

Vernieuwen van wanden, vloeren of plafond

Vaak is hak- of breekwerk nodig voor installatieklussen. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe wand, een mooie tegelvloer of het vervangen van uw oude plafond.  Doe dit niet zelf, maar schakel een professioneel klussenbedrijf in.  Uw klus is dan veel sneller klaar en u zit minder lang in de rommel van de verbouwing.  Ook draaien wij onze hand niet om voor een uitbreiding van uw keuken middels een uit- of aanbouw.


Keuken montage

Na het voorbereidende installatiewerk van leidingen en elektra kan uw nieuwe keuken gemonteerd worden. Klussenbedrijf SA-Arnhem heeft ruime ervaring met de montage van complete  keukens, waaronder IKEA keukens, inclusief inbouwapparatuur.


Tegelzetten: Wand- en vloertegels

Voor fraai, strak tegelwerk boven uw aanrechtblad moet u echt een professional inschakelen. Een nieuwe tegelvloer – eventueel met vloerverwarming – is ook heel praktisch in de keuken. Klussenbedrijf SA Arnhem kent de kneepjes van het tegelzetten als geen ander en kan u adviseren over kwaliteit van wand- en vloertegels.


Overige klussen

Staat uw klus hier niet genoemd? Geen probleem! U kunt Klussenbedrijf SA Arnhem inschakelen bij praktisch alle voorkomende klussen in de keuken.


Keuken renoveren?

Vraag een prijsopgave


  Of bel 06 44185777

  Gerelateerde Klussen

  Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen