Klussen

Kelder verbouwen Arnhem

Maak een leefruimte van uw kelder

badkamerKan uw kelder een flinke opknapbeurt gebruiken? Misschien biedt uw kelder mogelijkheden om er een functionele ruimte van te maken. Een hobbyruimte, slaapkamer, wasruimte of misschien wel een thuisbioscoop. Heeft u plannen met uw kelder?

Kies voor Klussenbedrijf SA Arnhem, dan haalt u een ervaren vakman in huis voor al uw klussen in de kelder.

kelder

Kelder renovatie

Wanneer u uw kelder of souterrain wilt renoveren dient eerst te worden vastgesteld welke nieuwe bestemming u deze ruimte wilt geven. Wordt het een opslagplaats, een wasruimte, speelruimte, of wilt u uw kelder omvormen tot een woon- of werkruimte? Om een gezond leefklimaat te waarborgen kunnen soms ingrijpende aanpassingen nodig zijn.


Optrekkend vocht

Optrekkend vocht in de muren van  kelders is een veel voorkomend probleem in oudere huizen. Vochtplekken, schimmels op de muur, een muffe geur en het loskomen van de muurafwerking zijn symptomen van een vochtprobleem. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende methodes om opstijgend vocht te bestrijden. Soms dient men hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.


Goede ventilatie

Goede ventilatie is noodzakelijk voor een gezond leefklimaat in uw kelder of souterrain. Wij geven u graag advies over de maatregelen die mogelijk zijn in uw specifieke situatie.


Vernieuwen van wanden, vloeren of plafond

Wanneer de wanden, vloeren of plafond in uw kelder of souterrain zijn beschadigd, bijvoorbeeld door vocht of door een lekkage, kan klussenbedrijf SA-Arnhem voor u de oorzaak opsporen en de schade verhelpen.


Isolatie van wanden, plafond of vloer

Het isoleren van keldermuren maakt deze ruimte niet alleen behaaglijker, het kan ook de stookkosten omlaag brengen. Het gebruik van de juiste materialen is hier belangrijk vanwege de vaak voorkomende problemen met vocht.


Elektra: Verlichting, stopcontact, inbouwspots

Klussenbedrijf SA-Arnhem verzorgt voor u ook al het elektrische installatiewerk in uw kelder, zoals verlichting, stopcontacten,  inbouwspots in het plafond of de elektrische aansluiting van apparaten, zoals wasmachine of was droger..


Overige klussen

Staat uw klus hier niet genoemd? Geen probleem! U kunt Klussenbedrijf SA Arnhem inschakelen bij praktisch alle voorkomende klussen in de badkamer.


Kelder renoveren?

Vraag een prijsopgave


    Of bel 06 44185777

    Gerelateerde Klussen

    Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen