Klussen

Garage verbouwen

Creëer extra woonruimte in uw huis

GarageUw garage verbouwen is vaak een voordelige manier om meer woonruimte te creëren U kunt hierbij denken aan een grotere woonkamer, een woonkeuken, een slaapkamer gelijkvloers, een kantoor aan huis of een kinderkamer. Misschien wilt u uw garage gaan gebruiken als bijkeuken met wasruimte en wilt u een lichtkoepel in het dak. Wanneer u kiest voor Klussenbedrijf SA Arnhem dan haalt u een specialist en allround vakman in huis.

Wij weten waar je bij het garage verbouwen allemaal rekening mee moet houden.

garage

Een gelijkvloerse slaapkamer in uw garage

Wanneer het trappenlopen moeilijker wordt kunt u denken aan het ombouwen van uw garage tot slaapkamer. Denk goed na over de voor- en nadelen. Heeft u  alternatieve bergruimte en fietsenstalling? Mag u van de buren ramen aanbrengen? Wanneer u kiest voor deze oplossing zijn wij u graag van dienst. U kunt alle voorkomende klussen bij het garage verbouwen door ons laten uitvoeren.


Garage ombouwen tot kantoor of praktijk aan huis

Het werken aan huis biedt vele voordelen. U hoeft namelijk geen kantoor of praktijkruimte te huren buiten de deur. U kunt de ruimte naar eigen stijl en smaak inrichten en er ook altijd over beschikken. Uw garage biedt dan wellicht uitkomst.


Bijkeuken met wasruimte in garage

Een bijkeuken met wasruimte realiseren is vaak heel goed mogelijk in uw garage. U behoudt dan de mogelijkheid om de garage te gebruiken als bergruimte en als stalling voor de fietsen.


Overige klussen

Staat uw klus hier niet genoemd? Geen probleem! U kunt Klussenbedrijf SA Arnhem inschakelen bij praktisch alle voorkomende (ver)bouwklussen in de garage en tuin.


Garage renoveren?

Vraag een prijsopgave


    Of bel 06 44185777

    Gerelateerde Klussen

    Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen