Klussen

Badkamer renovatie Arnhem

Installatie, reparatie, tegelwerk, sanitair

badkamerBadkamer renovatie geeft veel voldoening en verhoogt uw comfort en woongenot. Het is typisch een project waarin veel installatieklussen samenkomen: loodgieterswerk, elektra, betegelen van vloeren en wanden, het plaatsen van sanitair en badkamermeubels.

Wanneer u kiest voor Klussenbedrijf SA Arnhem dan haalt u een specialist en allround vakman in huis.

badkamer

Badkamer renovatie

Als u uw badkamer en sanitair wilt vernieuwen kunt u een beroep doen op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Klussenbedrijf SA-Arnhem. Wij zijn badkamerspecialist. U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer renovatie.


Badkamerventilator installeren

Goede ventilatie in uw badkamer is van groot belang voor het afvoeren van vocht. Dit voorkomt schimmel op uw wanden of plafonds. Ook vreemde luchtjes, condens op uw spiegels en gladheid op de vloer worden zo tegengehouden.


Inloopdouche met regendouche

Wij volgen de nieuwste trends op het gebied van badkamers. Klussenbedrijf SA-Arnhem heeft veel ervaring met het bouwen van diverse soorten inloopdouches.


Vernieuwen van wanden, vloeren of plafond

Wanneer de wanden, vloeren of plafond in uw badkamer zijn beschadigd, bijvoorbeeld door een lekkage, kan klussenbedrijf SA-Arnhem voor u de oorzaak opsporen en de schade verhelpen.


Tegelzetten: Wand- en vloertegels

Tegelzetten is dankbaar werk. Het is altijd een lust voor het oog om te zien een oude badkamer wordt omgetoverd tot een prachtige moderne ruimte. Voor fraai, strak en duurzaam tegelwerk moet u echt een professional inschakelen. Hij zorgt voor een stabiele en voorbehandelde ondergrond en gebruikt professionele materialen. Klussenbedrijf SA Arnhem kent de kneepjes van het tegelzetten als geen ander en kan u adviseren over kwaliteit van wand- en vloertegels.


Elektra: Verlichting, stopcontact, inbouwspots

Klussenbedrijf SA-Arnhem verzorgt voor u ook al het elektrische installatiewerk in de badkamer, zoals badkamerverlichting, stopcontact, (dimbare) inbouwspots in het plafond of de elektrische aansluiting van uw douchecabine of whirlpool.


Installatie van Sanitair en Badkamermeubels.

Of het nu gaat om een nieuw toilet, een nieuwe badkuip, wastafel, douche-set of bidet, Klussenbedrijf SA-Arnhem verzorgt voor u de hele installatie met al het voorbereidend werk, zoals de aan- en afvoerleidingen, het tegel- en voegwerk, de elektra en het schilder/ stukwerk


Overige klussen

Staat uw klus hier niet genoemd? Geen probleem! U kunt Klussenbedrijf SA Arnhem inschakelen bij praktisch alle voorkomende klussen in de badkamer.


Badkamer renoveren?

Vraag een prijsopgave


    Of bel 06 44185777

    Gerelateerde Klussen

    Ontdek wat Klussenbedrijf SA-Arnhem voor u kan doen